Categories
Predporočne priprave

8 Elegantnih Stilov Poročnih Oblek za Minimalistično Nevesto

Težko je najti popolno poročno obleko, še posebej, če se tvoja idealna poroka odvija kot majhen intimen obred v skritem vrtu ali pa na eksotični plaži. Konec koncev, tradicionalne poročne obleke okrašene s čipko in različnimi vrstami blaga najverjetneje ne ustrezajo tvoji viziji enostavne poroke. Po drugi strani pa je iskanje minimalistične in preproste obleke, ki bi izstopala, kar zapleteno. 

Danes smo prav zaradi tega izbrali 8 preprostih, eleganting poročnih oblek za vse neveste, ki v svoji obleki iščejo nekaj drugačnega. Z enostavnimi slogi in veliko izbiro, vas bodo te obleke navdušile. 

1. Dolge in nežne

Tudi brez zapletenega krojenja in okrasnih podrobnosti lahko dolga obleka navduši na majhnem poročnem obredu. Če imate rade nežnost in elegantnost vaših oblek in vas zanima intimen obred, je ta stil obleke za vas; vendar, če si želite večjo poroko, je možno da bo vaša obleka izgubila svoj čar zaradi svoje enostavnosti. 

2.  Vzorci

Najverjetneje vam vzorci ne pridejo na misel, ko pomislite o preprostosti, ampak obleke z vzorci vas lahko še kako presenetijo. Vaša obleka ne potrebuje ogromno dodatkov da postane edinstvena in ostane preprosta. Že z samo nekaj malih vzorcev lahko dodate svoji obleki videz preprostosti in malo igrive kompleksnosti. 

3. Kratke obleke

Zahvaljujoč svoji kratkosti, so te obleke tega sloga priljubljene med bolj sproščenimi nevestami. Mogoče mislite da bo kratka obleka izgledala ‘ljubka’ in ne elegantna, kot si jo želite, ampak kot lahko vidite, kratke obleke lahko izgledajo moderne, elegantne, prefinjene, in celo seksi. 

4. Midi obleke

Če vam bolj ustreza dolga obleka, ampak si še vedno želite prosto gibati, naj poudarimo midi obleke. Obleke tega stila so pogosto daljše, ponavadi med gležnjem in kolenom, in nudijo skromnost in praktičnost. Midi obleke so bile nekoč priljubljene, zato so kot nalašč za ‘vintage’ poroke.  

5. Krila

Preprosta poroka ne pomeni enodimenzionalna poroka, in posledično tudi ne enodimenzionalna obleka. V preteklih letih se krila vračajo v večjem slogu, še posebej v poročne salone. Če si želite ohraniti eleganco in enostavnost obleke, ampak si želite ‘nekaj več’, je krilo popolna izbira za vas. Enostavno dolgo krilo, z katerim koli dodatkom, kot je recimo čipka, lahko spremeni vašo obleko v nekaj elegantnega. 

6. Ogrinjala

Poročne obleke z ogrinjalom so enostaven način s katerim lahko ustvarite svoj značilen videz. Ogrinjalo je možno kombinirati z krili za eleganten izgled, ali pa dodate prosojno ogrinjalo k svoji enostavni obleki in jo takoj preoblikujete v nekaj božanskega. 

Image result for pattern simple wedding dresses"

7. Moderne obleke

Če si želite šik poroke polne sodobnih podrobnosti ali pa geometrijskih oblik, boste potrebovali obleko ki se ujema z vašim slogom. Izberite obleko s preprosto silhueto in modernim izgledom. 

8. Prosojne obleke

Pretvorite vašo minimalistično obleko v bolj zanimivo in dodajte nekaj prosojnih podrobnosti. Dodate lahko prosojno blago v samo obleko, recimo na rokave in dekolte, ali pa se ogrnete v ogrinjalo. Ta stil je popolen za neveste ki si želijo dodati delikaten in seksi videz na svojo enostavno obleko. 

Image result for sleek wedding dresses"